Kolekcija Polo Ralph Lauren kanališe pariski šik za proleće 2024

Više slika

Više slika

Polo Ralph Lauren predstavio je novu kolekciju za muškarce za proleće/leto 2024 koja spaja američki duh sa pariskim štihom.

U srcu Pariza spajaju se bezvremenska elegancija i funkcionalna modernost. Živa paleta boja odaje počast toploj sezoni, sa svetlo zelenim, žutim i ružičastim bojama dajući svežu energiju klasičnim kardiganima, lanenim pantalonama i mnogim drugim odevnim komadima. Ove živopisne nijanse stvaraju kontrast sa neutralnim, zemljanim tvidom koji čini osnovu garderobe.

Slojevitost ostaje centralna tačka i ove sezone, predstavljena kroz osnovne artikle brenda kao što su blejzeri od tvida i prugaste košulje od poplina. Ove osnovne stvari su kombinovane sa luksuznim džemperima od kašmira, koji odišu opuštenom sofisticiranošću.

Sa svojom nenaglašenom elegancijom, jakna Polo Soft je kombinovana sa prugastim pantalonama. Ova interakcija teksture i forme ističe Polo svestrane komade koji su idealni za muškarce koji vole modu i vole da putuju.

Sa vintage detaljima, jakna od teksasa pruža ležernu, ali prefinjenu estetiku, savršenu za šetnju duž Sene ili terasu kafea. Svaki predmet u kolekciji podseća na bogato nasleđe brenda Polo Ralph Lauren i bezvremensku privlačnost Pariza.

Luxury Experience