Kolekcija Lamborghini & Rhude namenjena strastvenim ljubiteljima mode i automobila

U novembru 2022. Lamborghini je predstavio Huracan Sterrato - varijantu sportskog automobila koji bi trebalo da bude karika između čistokrvnog Lamborghini Huracan kupea i Lamborghini Urus krosovera.

Novi automobil italijanske kompanije sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem biće ograničen na 1.499 jedinica, a oni koji ne mogu da priušte novi Lamborghini, mogu sada da nabave odevne komade koje je slavni automobilski brend predstavio u saradnji sa američkom modnom kućom RHUDE.

Tokom Art Bazela u Majamiju, Automobili Lamborghini i RHUDE su predstavili luksuznu kapsul kolekciju koja spaja automobilske inovacije sa upečatljivom modom. Specijalna ponuda je dizajnirana u čast prvog super sportskog automobila za sve terene, Lamborghini Huracan Sterrato, koji je takođe predstavljen prošlog vikenda.

Kolekcija Automobili Lamborghini x RHUDE inspirisana je vojnom estetikom i uključuje jakne, polo majice, majice kratkih rukava, kargo pantalone, šešire sa ravnim obodom, torbe i još mnogo toga. Kako RHUDE ističe, odeća se odnosi na vojnu estetiku i prepoznatljive akcente i materijale. Istovremeno, pored Huracan Sterrato, kultni sportski automobil Countach postao je izvor inspiracije za dizajnera.

„RHUDE x Automobili Lamborghini kapsul kolekcija je izričito kreirana da odražava inovaciju dizajna i vrhunski stil koji je sinonim za oba naša brenda. Ovo je samo mala najava onoga što tek dolazi“, rekao je predsednik i izvršni direktor Automobili Lamborghini.

„Automobili i moda su dve od mojih omiljenih životnih radosti. Ne mogu dovoljno da zahvalim timu Lamborghini što je verovao u moju viziju i dozvolio mi da ovo oživim“, kaže Rhugi Vilasenor, dizajner brenda.

Rhude x Automobili Lamborghini kolekcija biće u prodaji od sredine decembra 2022, a cene odeće kreću se od 295 do 2.995 dolara.

Luxury Experience