Klasika koja ne gubi na ceni: najbolje muške polo majice

Klasika koja ne gubi na ceni: najbolje muške polo majice

Pogledajte galeriju
Broj slika: 28

Kada se radi o modi, svi već znamo da je ona ciklična, te da se trendovi praktično vrte u krug, u nedogled, sve dok jednog dana “ne obrnemo igricu” i vratimo se na sam početak…

Mnogima nedostaju tradicionalni krojevi, uglađena gospoda sa frakovima, cilindrima i džepnim satovima, dok neki kukaju za urbanom modom sedamdesetih i osamdesetih. Ipak, današnja moda poprima neke sasvim drugačije obrise. Sa rodno-neutralnim i fluidnim karakteristikama, moda današnjice istovremeno priliči i muškarcima i ženama, odgovarajući na potrebe celokupnog tržišta, svih starosnih dobi, stilova i preferencija.

Ali, neke stvari snažno odolevaju čitavoj toj priči i ostaju nepromenjene godinama unazad, a verovatno će takve ostati i u budućnosti. U pitanju su komadi koje nazivamo klasičnim, odnosno oni koji se sa lakoćom uklapaju u svaku priliku, svako mesto i svaku našu potrebu. Za žene, to je svakako mala crna haljina, koja istovremeno može biti razigrana, elegantna, seksi i zavodljiva, dok je u sferi muške mode situacija nešto drugačija.

Muškarci imaju mnogo klasičnih komada na raspolaganju – od vanvremenskih odela neutralnih tonova u kojima će biti neodoljivi i neustrašivi gde god da se pojave, preko jednostavnih pantalona i košulja, pa sve do polo majica koje su naša današnja tema.

Uz pomoć polo majice, čak i najobičnije farmerke mogu izgledati uglađeno – ona im dodaje dozu strogoće i smernosti, protkane prefinjenim stilom, dok klasične pantalone dobijaju novu dimenziju i savršenog kompanjona u svakoj prilici. Budući da nam se letnji dani munjevitom brzinom približavaju, te da će nam košulje i blejzeri uskoro delovati kao mučenje, vreme je da svoje garderobere osvežimo novim polo majicama koje će poput superheroja spašavati svaki naš dan i u potpunosti eliminisati ono čuveno pitanje ‘Šta da obučem danas?’.

Naše favorite, otkrijte u galeriji.

« 26 27 28 Pogledajte galeriju 2 3 4 »