Kilijan Mbape i Luis Hamilton u novoj RIMOWA kampanji

Više slika

Više slika

Najnovija RIMOWA kampanja "Never Still" predstavlja kontemplativnu odiseju u eri koja zamagljuje granicu između mesta i svrhe…

Prevozi nas preko geografskih granica, istražujući svrhu svakog putovanja. Prošli su dani kada je putovanje bilo isključivo fokusirano na destinacije; sada je to duhovna potraga za značenjem.

Fotograf Kris Rouds je zaslužan za ovu RIMOWA reklamu. Pred njegovim objektivom su figure koje oslikavaju fizičko i metaforičko kretanje - zvezda Formule 1 Luis Hamilton i fudbalska senzacija Kilijan Mbape.

Oba muškarca već imaju pasoš pun priča; Hamilton je posebno istakao svoj ukus za agilnost na nedavnom Zandvoort 2023 Grand Prixu, noseći sportski izgled iz Tommy Jeans.

U kampanji "Never Still", svetle i tople nijanse se stapaju u živopisnu scenu koja oslikava atmosferu samopouzdanja i sigurnosti, pretvarajući putovanje u težnju. Prikazane torbice i srebrni kofer nisu samo modni dodaci već izjave o mobilnosti i ambiciji, koje se usklađuju sa širim trendovima koji prioritizuju upotrebljivost i stil.

Tako, dok se Luis Hamilton prebacuje iz trkačke staze na više reflektujuću traku, i dok Kilijan Mbape otvara nova vrata, podstičući dalekosežne aspiracije kroz svoju fondaciju "Inspired by KM", kampanja "Never Still" služi kao pravovremeni podsetnik. Putanja života nije određena samo pređenim kilometrima već stvorenim uticajem.

Luxury Experience