Karlos Alkaraz putuje sa torbom Louis Vuitton vrednom milion evra

Ova godina će biti nezaboravna za Karlosa Alkaraza.

Španski teniser je nedavno uspeo da pobedi Novaka Đokovića u finalu Vimbldona i prvi put u karijeri podigne prestižni trofej. Trenutno je na drugom mestu na svetu, iza 36-godišnjeg srpskog tenisera, ali je pred njim karijera koja će mu omogućiti da ispiše nove stranice istorije tenisa.

Iako ima samo 20 godina, Karlos Alkaraz je već stekao pravu armiju pratilaca i čini sve što može da im pruži „zabavu” unutar i van teniskih terena. Tako je nedavno, pre nego što je učestvovao na šangajskom Master 1.000 turniru, svojoj publici na Instagramu pokazao način na koji putuje.

Mladi sportista iz Španije imao je sa sobom jednu od najređih torbi na svetu, koje nema na tržištu. Reč je o zelenoj Louis Vuitton torbi, koja je deo kolekcije Farela Vilijamsa.

Vilijams je oživeo ovaj model za svoju novu kolekciju, koja je premijerno predstavljena na nedavnoj Nedelji muške mode u Parizu. Ova posebna putna torba je napravljena od krokodilske kože i ima nekoliko zlatnih detalja koji joj daju veću ekskluzivnost. Istovremeno, katanac koji zatvara torbu, na kojoj su inicijali LV, napravljen je od dijamanata. 

Ali koliko košta ovaj modni aksesoar? Pošto je to jedini model Louis Vuitton, vrednost torbe dostiže i do milion evra. Ljubitelji mode su bili opčinjeni ovim modnim aksesoarom, iako će morati da sačekaju sledeću godinu da bi mogli da je kupe.

Prošlog juna Louis Vuitton je proširio svoju listu ambasadora uključujući Karlosa Alkaraza - profesionalni odnos koji opravdava razlog zašto je teniser imao priliku da nosi ovu torbu na svom nedavnom putovanju.

Luxury Experience