Kajl Maklaklan i Džef Goldblum predstavili novu kolekciju Prada FW 2022

Najnovija linija muške odeće Mjuče Prade i Rafa Simonsa „slavi ideju o radu“.

Za mušku Nedelju mode u Milanu, Mjuča Prada i Raf Simons predstavili su reviju sa zvezdama na pisti za Pradinu kolekciju za jesen/zimu 2022. — slično njenoj liniji za jesen 2012.

„Razmišljali smo o smislenoj modi, komadima koji imaju smisla. Odeća koja čini da se ljudi osećaju važnim. Kolekcija slavi ideju rada — u svim različitim sferama i značenjima. To je praktična, svakodnevna odeća, ali ona u kojoj se osećate važnim i niste ležerni”, rekli su brendovi u saopštenju.

Kajl Maklaklan je debitovao na Nedelji mode zajedno sa kolegom veteranom, glumcem Džefom Goldblumom. Maklaklan je otvorio reviju u elegantnom, dugom crnom kaputu sa stilizovanim prozirnim bebi plavim kompletom, rukavicama i rolkom. Ejsa Baterfild iz serije „Sex Education“ izgledao je žestoko u tamnoplavom blejzeru preko rolke i pantalonama. Završavajući prezentaciju, Goldblum je prošetao pistom noseći potpuno crni ansambl koji se sastojao od kaputa sa crnim krznenim ukrasima na rukavima i na rubu.

Kako su izgledali modeli možete pogledati u galeriji fotografija, a celu reviju brenda Prada pogledajte na video snimku u nastavku.