Jakne od recikliranih poštarskih torbi sa neverovatnom cenom

Nije sve što je brendirano zlatno…

Skorašnji dokaz ove tvrdnje je niz jakni koje prodaje robna kuća Selfridges, po neverovatnoj ceni od 590 doalra po komadu. Napravljene od recikliranih poštarskih torbi, ove jakne su dobile neverovatne komentare iz čitavog sveta.

Sa svetlo crvenim prednjim delom, zelenom kragnom i logoom pošte, jakne su deo saradnje između ove britanske robne kuće i Royal Mail. Kolekciju je dizajnirao Studio Alch, koji je na svojim društvenim mrežama podelio neverovatne fotografije.

Podsmevajući se ovim komadima, komentari na internetu glase: “Da li ste ozbiljni? Ko bi ovo nosio?”, dok je drugi dodao “Moram poneti nekoliko torbi kući i kupiti mašinu za šivenje”. Ipak, ako je verovati Selfridges robnoj kući, ove jakne su sjajni primer ekoloških komada, koje sadrže reciklirane komponente, kojima je podaren novi život.

U novom asortimanu nalaze se komadi koji su delo Labrum London, uz dukserice, šešire, majice, šolje i dekorativne kugle koje su kreirane u saradnji sa Royal Mail. Da li sada konačno možemo reći da smo videli apsolutno sve?