Idris Elba je iskoristio dodelu Oskara kao pistu za lansiranje sopstvenog brenda odeće

Idris Elba nam je upravo dao kratak pogled na novu liniju odeće sa njegovim potpisom.

Već nekoliko nedelja, Idris Elba, zvezda filma „Louther” koji je nedavno objavljen na Netflixu, puni društvene mreže malim tizerima linijom odeće koju potpisuje, pod brendom Eve of Winston. Nakon što se pojavio u veoma posebnom odelu na londonskoj premijeri svog novog filma "Luther: The Fallen Sun", Elba je u emisiji "Today Show" potvrdio da je to jedna od njegovih kreacija. U poslednjih nekoliko dana, zapravo, predstavio je još četiri nova dizajna, dajući potpuniju sliku o tome šta možemo očekivati od brenda odeće koji će uskoro biti lansiran.

Ove nedelje, nalog Eve of Winston na Instagramu je podelio tri odvojena posta na kojima se vidi 50-godišnji glumac koji nosi svoje nove kreacije, reklamirajući da linija „dolazi uskoro“. Elbin prvi dizajnerski izbor, koji je pokazao na premijeri filma „Luther” u Londonu, je ljubičasto svileno odelo sa raskopčanim sakoom, stilizovano kao uniforma kuvara.

Odeća predstavljena na Instagram nalogu brenda prikazuje sličnu verziju jakne kratkih rukava kao deo potpunog monohromatskog izgleda, u kombinaciji sa odgovarajućim pantalonama. Elba je iskoristio priliku da pruži još jedan uvid u njegovu novu "Eve of Winston" kolekciju na veoma popularnom događaju Vanity Fair 2023, gde je nosio smaragdnu verziju odela koje je već predstavio vernim fanovima.

Prema onome što smo videli, ako su luksuzne tkanine u tonovima dragulja i uglađeni, nenametljivi dizajni vaš stil, Eve of Winston bi mogao biti novi brend svečane odeće vredan vaše pažnje.

Luxury Experience