Hugo x Liam Payne - nova kolekcija za novu sezonu

Pre-fall 2020 sezona predstavlja nam još jednu saradnju između brenda Hugo i njihovog globalnog ambasadora, Lijama Pejna...

Slavni pevač je u centru pažnje u novoj kampanji, u kojoj je predstavljena nova capsule kolekcija. Fotografisan od strane Toma Krega, Pejn je pozirao na napuštenom krovu u Londonu, predstavljaljući odeću koja je kreirana u skladu ka njegovoj ljubavi prema sportskim stilovima.

Kolekcija takođe predstavlja svež preokret urađen na Hugo logou, sa ispisom Hugo93.LP, što je omaž Pejnovoj godini rođena, dok je sam motiv inspirisan tetovažom koja se nalazi na Pejnovom desnom ramenu. Sudeći po fotografijama, ova kolekcija nam nudi sve – od dukserica, pa do donjeg veša.

Govoreći o ovoj sezoni, Pejn je izjavio: „Naučio sam mnogo o sopstvenom stilu tokom prethodne dve godine i jako sam zahvalan na prilici da dizajniram odeću koju volim da nosim. Ova sezona je kreirana u mom stilu, nudeći jednostavne komade koji su savršeni za vikende“. Pre-fall 2020 kolekcija, Hugo X Liam Payne je dostupna na zvaničnom sajtu brenda.