Haskiji su nove zvezde Jacquemus reklamne kampanje

Jacquemus se priprema za hladnu sezonu najnovijom zimskom kolekcijom koja je mekana i topla i izgleda idealno za ispijanja tople čokolade pored kamina.

Simon Port Žakmis je povodom lansiranja zimske kolekcije Jacquemus “Neve World“ predstavio novu reklamnu kampanju, a glavni likovi su popularni britanski reper Central Cee i preslatki Haskiji.

24-godišnji Central Cee je reper, tekstopisac, a sada, zahvaljujući brendu Jacquemus, najnovija muza modne kuće. Nakon što je ranije ove godine prisustvovao FW22 „LE PAPIER“ reviji francuske kuće u Arlu u Francuskoj, britanski umetnik je sada zaštitno lice Jacquemus kampanje za zimu 2022.

U kampanji, koju je snimio Oliver Hedli Pirč, Central Cee se razmeće najudobnijim džemperima, šalovima, rukavicama, šeširima i trakama za glavu. Kolekcija dolazi u kaleidoskopskoj paleti boja, uključujući nijanse plave, ljubičaste, ružičaste, crvene, prljavo bele, narandžaste i braon boje.

Pahuljasta odela koja podsećaju na dlaku Haskija su postala ključni model „Neve World“ kolekcije. Komplet sačinjen od duksa sa dugim rukavima i pantalonama koštaće oko 1.000 evra.

U galeriji pogledajte tople predloge brenda za nastupajuću hladnu sezonu.

Luxury Experience