Harley-Davidson slavi 120 godina kolekcijom odeće i aksesoara

Obeležavajući svoju 120. godišnjicu, Harley-Davidson Motorcycles je odlučio da proslavi ovu priliku novom kolekcijom pod nazivom 120th Anniversary Apparel and Riding Gear.

1903.godine, Vilijam Harli je udružio snage sa braćom Volterom, Vilijamom i Arturom Dejvidsonom da bi osnovali jednu od najvećih američkih motociklističkih kompanija svih vremena, Harley-Davidson Motorcycles. Sa sedištem u Milvokiju, SAD, i zvanično osnovanim 1907. godine, posao koji je započeo u maloj šupi prerastao je u brend koji predstavlja mnogo više od samog proizvođača motocikala: američki simbol slobode i pobune.

2023. godine obeležavajući svoju 120. godišnjicu, kompanija je odlučila da proslavi ovu priliku novom ograničenom kolekcijom modnih dodataka: 120th Anniversary Apparel and Riding Gear Collection. Kolekcija se sastoji od 70 artikala i crpi inspiraciju iz obimne Harley-Davidson istorijske arhive, birajući razne vintage logotipe i dizajne koji su našli mesto u novoj limitiranoj kolekciji odeće.

Kolekcija prikazuje razne majice sa Harley grafikom i logotipom, jakne, dukseve, prsluke i polo majice. Ističu se i koledž jakna, nekoliko kariranih košulja, kožna jakna i komplet kombinezona. Pored toga, kolekcija uključuje niz manjih dodataka kao što su naočare za sunce, šeširi, kaiševi i novčanici.

Fokus kolekcije povodom 120. godišnjice je mnoštvo dodataka za motocikle. Strastveni vozači mogu da biraju između nekoliko vrhunskih kožnih jakni, dok nekoliko pari rukavica i dva različita para čizama upotpunjuju asortiman.

Harley-Davidson je takođe predstavio dve različite vintage kacige, kao i modularnu kacigu za celo lice. Kao i ležerna odeća, motociklistička oprema takođe ima poseban logotip Harley-Davidson 120th Anniversary i biće proizvedena u ograničenom broju. Naravno, kao vrhunac posebne prilike, Harley je takođe predstavio niz motocikala za 120. godišnjicu, kao i niz specijalnih delova.

Kolekcija Harley-Davidson 120th Anniversary je sada dostupna na Harley-Davidson sajtu.

Luxury Experience