Harley-Davidson i Džejson Momoa predstavljaju kolekciju odeće

Nije tajna da je Džejson Momoa strastveni entuzijasta motocikala. U stvari, glumac rođen u Honoluluu gaji veliku ljubav prema vintage motorima Harley-Davidson.

Prepoznajući taj afinitet, brend sa sedištem u Milvokiju prošle godine je udružio snage sa zvezdom Akvamena i Igre prestola kako bi zajedno kreirali limitiranu kolekciju odeće.

Ovog leta, glumac se ponovo udružuje sa brendom Harley-Davidson kako bi lansirali drugu kapsul kolekciju odeće i opreme za motocikle.

Kolekcija se sastoji od ukupno 29 predmeta, a njen zvanični naziv je Harley-Davidson Museum x Jason Momoa 2022 i inspirisana je upravo slavnim glumcem.

Kolekcija istovremeno odaje počast Harley's Wrecking Crew, prvom fabričkom trkačkom timu brenda – kao i njegovom kultnom V-Twin Knucklehead motoru.

Pored nekoliko majica sa grafikom, kolekcija takođe sadrži nekoliko košulja, pantalone i mnoštvo košulja kratkih rukava sa motivima listova palmi. Kolekcija takođe uključuje nekoliko kožnih jakni sa crno-belim prugastim rukavima - očigledan znak na trkački izgled Harley's Wrecking Crew tima.

Kolekciju odeće Harley-Davidson Museum x Jason Momoa 2022 možete kupiti na sajtu brenda Harley-Davidson.

Luxury Experience