Giorgio Armani Mare: senzualna letnja kolekcija inspirisana morem

Više slika

Više slika

Glamurozna kampanja „Noćna afera u Los Anđelesu“ utrla je put za lansiranje nove kolekcije Giorgo Armani Mare proleće/leto 2023.

Italijanska modna kuća sada skreće pogled sa večernje elegantne odeće na sunčanije podneblje svojom novom kolekcijom, gde nam modeli Sajmon Nesman i Noa Luis Braun, na pravi način predstavljaju šarm Giorgio Armani muškarca.

Talentovani duo Van Mossevelde + N se odlučio za hladne plave nijanse mediteranskog leta koje služe kao osvežavajuća pozadina, dok nas same fotografije vode u krajeve obasjane suncem, pozivajući na moderan letnji beg.

Kolekcija kreće na turneju po Evropi i Aziji, posećujući ekskluzivne primorske butike kako bi izložila svoj asortiman. Sastoji se od lahanih letnjih pantalona, košulja, bermuda, polo majica i jakni. Dizajni, iako u prigušenim bojama, daleko su od jednostavnog, sa monogramskim printovima i geometrijskim šarama koji daju dašak sofisticiranog stila garderobi Giorgio Armani Mare kolekcije.

U srce kolekcije utkana je odeća od lana koja je savršena za tople letnje dane. Svaka tkanina uliva život kolekciji, spajajući udobnost sa stilom.

Nova kolekcija Giorgio Armanija priča vizuelnu priču o mirnom letnjem odmoru, osvrćući se na privlačnost opuštenog luksuza. Dok sunce blista nad Sredozemnim morem, kolekcija Mare nudi savršenu ravnotežu sofisticiranosti i ležerne elegancije, koja će mamiti poglede ove sezone.

Luxury Experience