Giorgio Armani jesen/zima 2020 – kolekcija za prefinjene i urbane muškarce

Đorđo Armani oduvek je bio versatilni dizajner, za kreiranje svoje jesen/zima 2020 kolekcije, definitivno je koristio isprobani recept…

Najnovija linija slavnog brenda sadrži jedinstvene dizajne, koji nam pokauzuju kako moderni trendovi mogu ostati elegantni. Postavka se sastoji od stilova koji kombinuju ležerne i delimično formalne kreacije, kako bi stvorili savremeno-formalne odevne kombinacije. Armani je predstavio sveže osnove garderobera,  uključujući sakoe koji igraju ulogu kardigana i pantalone sa opuštenim šavovima.

Izbor materijala u svim kolekcijama Giorgio Armani brenda oduvek je posebna priča, pa nam ova kolekcija sada predstavlja kako bi izgledao prefinjeni i vanvremenski muškarac. Rol džemperi od somota, kaputi nalik ćebadima i kaputi sa šal kragnama definitivno su nešto sasvim drugačije u odnosu na ono što su nam ponudili drugi brendovi. Odabrani komadi ne predstavljaju samo evoluciju slavnog modnog brenda, već i ličnosti njihove ciljne grupe. Dizajni su lagani i akcentuju fleksibilnost umesto rigidnosti, a u čitavoj priči, evidentan je jedinstveni balans koji postoji između prirode jednog materijala i njegove namene u novom svojstvu.

Izbor boja jesenje kolekcije nas takođe nije razočarao, jer su u ponudi tonovi peska, zemljane braon, khaki zelene i tamnije nijanse plave i crne boje. Zajedno sa dezenima, boje stvaraju egzotične i metafizičke kombinacije, koje nas navode da se u ovaj asortiman zaljubimo na prvi pogled.