Emporio Armani predstavlja novu kolekciju inspirisanu avijatičarima

Više slika

Više slika

Svojom kolekcijom jesen-zima 2023 „Pogled odozgo“, Emporio Armani reinterpretira duh orla i hvata duboku ljudsku želju za istraživanjem i novim perspektivama.

Kombinujući aspirantnu ideju veličanstvenih pogleda sa sofisticiranim dizajnom, italijanski brend kreće na uzbudljivo modno putovanje puno intriga. Koristeći šarm ekspanzivne jeseni, najnovija linija muške odeće Emporio Armani crpi uticaj iz stila avijatičara iz 1930-ih. Ova luksuzna linija je posebno dizajnirana da ponovo stvori imidž avijatičara, sa zaokruženim volumenima i ekspresivnim dizajnom ukrašenim mekim, ali grafičkim tkaninama.

Paleta boja Emporio Armani za jesen-zimu 2023 omogućava nam da se udubimo u tople i utešne tonove sive, bež, karamel i rđe pre nego što budu isprekidani intenzivnim bljeskom crvene i ljubičaste boje geranijuma.

Emporio Armani nudi besprekornu mešavinu klasičnog i savremenog svojim asortimanom gornje odeće, od trenč kaputa do duplih kaputa i bluzona. Ova odeća savršeno se upotpunjuje pantalonama, skraćenim pantalonama i modernim čizmama sa debelim đonom. Kolekcija flertuje sa ležernim stilom, reinterpretirajući predimenzionirane majice od šik vune. U međuvremenu, koža i trikotaža nude hrabru i luksuznu privlačnost.

CO-ORD stil je i dalje idealna opcija za muškarca Emporio Armani. Bomber jakne sa starinskim stilom, dugi kardigani i sofisticirani prsluci pružaju nove mogućnosti za kreiranje kultnog tvinset izgleda. Dok sunce zalazi, avijatičar Emporio Armani preuzima glamurozan vazduh sa raskošnim materijalima koji dodaju sjaj i eleganciju.

Luksuzni somot, blistavi kristali i elegantni šalovi stvaraju prepoznatljiv izgled koji uživa u mraku. Sve u svemu, Emporio Armani slavi avanturu i istraživanje svojom kolekcijom jesen-zima 2023. „Pogled odozgo“ nas vodi na putovanje koje pokazuje vrhunsku eleganciju i nijansiranu sofisticiranost.

Luxury Experience