Džud Lo i njegov sin Raf su zvezde prolećne Brioni kampanje

Italijanska modna kuća Brioni je prošle godine objavila je da su Džud Lo i njegov sin Raf novi ambasadori brenda.

Debitovali su u Brioni kampanji za proleće/leto 2022, koju je fotografisao Kreg Mekdin, a slavni brend sada predstavlja reklamnu kampanju proleće/leto 2023 uz učešće svojih ambasadora.

Nova kampanja predstavlja duo oca i sina koji uživaju u zajedničkom vremenu. Emocionalna i intelektualna povezanost muškaraca demonstrirana je na nizu intimnih i neobaveznih slika snimljenih u Los Anđelesu. One beleže dragocene trenutke porodične blizine i uživanja u jednostavnim trenucima života.

Na snimanju, oba glumca su obučena u komade iz kolekcije Brioni proleće/leto 2023, uključujući odela u roze i svetlo plavoj boji, kao i lagane i udobne cipele.

"Sjajno je nastaviti našu vezu sa brendom Brioni. Svidela mi se kolekcija i komadi koje smo isprobali. Bilo je posebno lepo podeliti ove trenutke sa Rafom", kaže Džud Lo.

Ova kampanja označila je treću saradnju Džuda i Raf Loa sa modnom kućom Brioni. Italijanska modna kuća napominje da je ovo trilogija o ljudskoj povezanosti i veštini, naglašavajući težnju za savršenstvom, ali i moć istinskih emocija.

Luxury Experience