Dior x Air Jordan kolekcija konačno stiže

Za ovu saradnju, razvijen je specijalni mikrosajt preko kog se svi komadi mogu kupiti…

Prateći odlaganje Dior x Air Jordan 1 High i Low OG lansiranja zbog korona virusa, luksuzni modni brend i Jordan su konačno predstavili svoje dugoočekivane zajedničke siluete. Prema Dior brendu, kupci će imati priliku da se domognu svojih favorita uz pomoć jedinstvenog online iskustva.

Ljubitelji patika iz čitavog sveta učestvovali su u lutriji koja im je omogućila kupovinu – sve što je trebalo da urade je da odaberu koji model žele da kupe – High od 2.200 dolara ili Low od 2.000 dolara, željenu veličinu i lokaciju na kojoj žele da preuzmu svoju porudžbinu. Ukoliko su odabrani, oni će 1.jula dobiti email notifikaciju sa QR kodom koji je vezan za njihovo ime, koje će morati da dokažu pokazivanjem lične karte.

Pored lansiranja, lookbook specijalne Air Dior kolekcije je takođe konačno lansiran, a predstavio nam je ko-brendirane šortseve, pantalone, pletene komade i jakne. Svi noviteti dolaze u elegantnim tonovima minimalističkih kompozicija, koje savršeno prate boje patika. Pogledajte ih u našoj galeriji.