Dior otkriva kampanju za proleće 2024 sa Robertom Patinsonom

Više slika

Više slika

Dior kampanja za proleće 2024 zvanično je lansirana, a Robert Patinson ponovo je zaštitno lice legendarnog francuskog brenda pod kreativnim kormilom Kim Džonsa.

Snimljena od strane britanskog fotografa Alisdera Meklelana, kampanja predstavlja kolekciju koju karakterišu komadi idealni za toplu sezonu koja je pred nama. Patinson odiše sofisticiranošću u dva različita stajlinga, jedan u umirujućim bež tonovima, a drugi u bezvremenskoj crno-beloj kombinaciji. Ova saradnja označava kontinuirano partnerstvo između Patinsona i brenda Dior, pri čemu je glumac bio zaštitno lice Dior Homme mirisa od 2013. godine.

U kampanji za kapsul Dior Icons Robert Patinson otelotvoruje bezvremensku reinterpretaciju identiteta muške odeće brenda. Svaki komad je definisan svojim arhitektonskim linijama i suptilnim ukrasima. Fotografije prikazuju jedinstvene siluete ovih odevnih predmeta, odražavajući eleganciju koja je sinonim za modnu kuću Dior.

Na reklamnim fotografijama glumac prikazuje pantalone širokih nogavica, besprekorno krojene kapute, raskošne džempere od kašmira, luksuzne košulje od mešavine svile i klasične Harrington jakne. Izrađena od vrhunskih materijala, ova odeća je dodatno podignuta mešavinom tradicionalne izrade i inovativnih tehnika. Kapsul kolekcija Dior Icons nudi urbanu sofisticiranost sa rančevima napravljenim od nove Dior Gravity kože, ukrašene prepoznatljivim motivom Dior Oblique.

Kapsul kolekcija Dior Icons za proleće 2024, koja predstavlja oličenje Dior stila, biće dostupna u prodavnicama i online od 2. maja, pozivajući ljubitelje mode da prigrle bezvremensku sofisticiranost koja je sinonim za renomiranu francusku luksuznu kuću.

Luxury Experience