Dior Men zimska kampanja je ljubavno pismo Parizu

Savremeni trenutak u modi dobija eksploziju iz prošlosti sa najnovijom Dior kampanjom.

Umetnički direktor muških kolekcija brenda Dior, Kim Džons, ima za cilj da u novoj kampanji spoji prošlost i sadašnjost sa ljubavnim pismom Parizu i francuskom modom. Džons ponovo razmatra kodove modne kuće Dior, kako bi stvorio odevne komade koji su istovremeno klasični i savremeni. Etos kolekcije se prevodi u reklamnu kampanju iz snova koju je fotografisao Rafael Pavaroti.

Kroz kampanju brenda za zimu 2022, kreativni direktor udružio se sa Rafaelom Pavarotijem kako bi Diorovu mušku parisku viziju doveo u stvarnost. Modeli poziraju ispred pozadina koje prikazuju značajne lokacije. Na primer, možemo videti lučni most Pont Alexandre III, koji predstavlja konvergenciju prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Siluete koje spajaju nasleđe sa modernošću, stil sa funkcionalnošću i formalno sa neformalnim preuzimaju kampanju, kao prava oda francuskoj modi. Zaokret svežine nalazi se na klasičnim Dior elementima. Beretke i pelerine su prekrivene savremenim printovima i završnim obradama. Kontrastni šavovi i izvezeni Cannage zaigrano ukrašavaju Dior odeću sa potpisom, u spoju nasleđa i smelih inovacija.

Luxury Experience