Dior jesenja kampanja 2024: Majstorstvo balansa

Više slika

Više slika

U studiju okupanom azurnim tonovima, Dior jesenja kampanja za muškarce odražava besprekornu fuziju prošlosti i budućnosti, slaveći kolekciju koja odjekuje nasleđem Kristijana Diora i Iva Sen Lorena, kao i savremenim šarmom Kima Džonsa...

Modeli Jifan Lu, Kamil Kobierski i Dara Gueje predstavljaju lica kampanje, čiji su samouvereni izrazi i dinamične poze uhvaćeni objektivom fotografa Rafaela Pavarotija. Kampanja odiše suštinom bogate istorije Dior brenda s inovativnom sadašnjošću, gde se tradicija susreće s modernošću.

Jesenja kolekcija 2024. prikazuje stručnost Kima Džonsa u balansiranju robusnih spoljnih elemenata s sofisticiranim krojenjem. Ponuda uključuje niz prefinjenih kaputa, krojenih šortseva, džempera i jakni s šal-reverima.

Odevni predmeti su promišljeno upotpunjeni B33 cipelama i torbama Dior Gravity. Paleta boja ostaje verna prefinjenoj estetici, sa nijansama sive i crne, osiguravajući da svaki komad istakne dok održava kohezivan izgled.

Siluete su oštre, detalji precizni, a svaki dodatak je odabran s namerom, prikazujući savremenu viziju Dior brenda od strane Kima Džonsa.

Luxury Experience