Dejvid Gandi u novoj Dolce & Gabbana „Made to Measure“ kampanji

Maneken Dejvid Gandi važi za jednog od najlepših muškarca u svetu modelinga.

Godinama sarađuje sa najpoznatijim svetskim brendovima, a odnedavno je predstavio svoj modni brend "David Gandy Wellwear". Iako je postao dizajner, britanski model je i dalje spreman da pozira pred kamerama!

Marijano Vivanko se ponovo sastaje sa Dejvidom, fotografišući ga za novu kampanju Made to Measure za debi #DGSartoria, ekskluzivne usluge Dolce & Gabbana za kreiranje jedinstvene odeće.

Pojavljujući se pred objektivom Vivankove kamere, Dejvid pozira dok mu uzimaju mere za prilagođeno odelo Dolce & Gabbana. Predstavljajući savršeno krojena odela, Dejvid nastavlja da otelotvoruje savršenog muškarca za italijanski brend.

Na kraju krajeva, #DGSartoria je prefinjeno iskustvo muške elegancije i proslava italijanske izrade koja odaje počast istoriji uz dobrodošlicu inovacija.

Tokom ličnog sastanka, profesionalni krojači Dolce & Gabbana metodično prikupljaju mere kako bi osigurali idealno pristajanje, nakon čega počinje proces prilagođavanja i definisanja, koji kulminira izradom savršenog odela.