Brunello Cucinelli predstavlja svoj omaž letnjoj eleganciji

Više slika

Više slika

Brunello Cucinelli otkriva svoju kolekciju za leto 2024 sa upečatljivom, "Odom Ostrvu," koja obuhvata mirnu lepotu bekstva na pučinu...

Inspirisana azurnim vodama i idiličnim pejzažima savršenog letnjeg odmora, kolekcija sadrži lagane tkanine i ručno rađene detalje. Piter Mejer, jedno od lica Brunello Cucinelli brenda za ovu sezonu, prikazuje rafinirani, ali opušteni stil brenda, nudeći suptilnu eleganciju koja odražava suštinu leta.

Za leto, Brunello Cucinelli uvodi paletu umirujućih plavih, čistih belih i blagih sivih boja, koje odražavaju mirne nijanse mora i neba. Ključni komadi uključuju ležeran, ali elegantan plavi blejzer u kombinaciji sa teksturiranim pletivom i upečatljivo belo dvoredni odelo koje se ističe na zlatnom pesku.

Brunello Cucinelli kolekcija se izdvaja po ručno rađenim detaljima, prikazujući složena pletiva i krojene pantalone koje oslikavaju bezvremensku eleganciju po kojoj je brend poznat. Kolekcija za leto 2024. obuhvata suštinu luksuznog leta, dočaravajući mirne scene na obali i pejzaže okupane suncem.

Luxury Experience