Brunello Cucinelli predstavlja nordijsku zemlju zimskih čuda

Više slika

Više slika

Brunello Cucinelli kolekcija za jesen-zimu 2023. godine pripoveda modnu priču duboko inspirisanu prirodnim svetom, gde glavnu ulogu igra maneken Toni Tornburg…

Toni kanališe ležernu eleganciju sezone dok se opušta u mirnoj lepoti snegom prekrivenih pejzaža, hvatajući nameru kolekcije da stvori besprekornu vezu između prirode i luksuza.

Najnoviji komadi Brunello Cucinelli idu dalje od obične odeće kako bi obuhvatili etos, povlačeći niti inspiracije iz nordijskih motiva koji odjekuju kroz udobnu pletenu odeću uparenu sa pantalonama sa manžetnama i istaknutom jaknom od prevrnute kože.

Ove jeseni, Brunello Cucinelli muška moda naginje suptilnom, uzimajući sporednu ulogu kako bi njeni složeni, višeslojni kulturni koreni došli do izražaja. Luksuzni brend stvara stilsku priču koja je istovremeno sofisticirana i osvežavajuće opuštena, pozivajući nosioce da se osećaju kao da su i oni deo ove spokojne panorame.

Kao završni dodir, kampanja ističe svestrane dodatke u neutralnim tonovima koji odjekuju sezonskim pozivom za šik i praktičnost. Zamislite pletenu kapu na glavi ili torbu za slobodno vreme od kože u zimskoj beloj boji. U ovim detaljima, Brunello Cucinelli ispunjava svoje obećanje da će pružiti elegantnu i potpuno prizemljenu jesenju sezonu. U ovom svetu, svaki odevni predmet je otvoren poziv da se prihvati čar zimskih vidika.

Luxury Experience