Brioni Jesen/Zima 2023 kampanja: Minimalistička drama u Los Anđelesu

Više slika

Više slika

Kampanja Brioni za jesenju i zimsku sezonu 2023. godine odvija se kao minimalistička drama u studiju u Los Anđelesu…

Glumac Glen Pauel, poznat po ulogama u filmovima kao što su "Top Gun: Maverick" i "Devotion", nalazi se u centru pažnje, unoseći neosporni šarm u čitavu priču. U međuvremenu, pozadina reklame je otvorena kao platno, usmeravajući naš pogled na ono što zaista ima značaja: besprekornu eleganciju obavijenu savremenim stilom.

Snimljena kroz majstorski objektiv fotografa Gregorija Harisa, kampanja dobija dodatni sloj magnetizma. Možda prepoznajete Harisov dar za hvatanje vizuelnih narativa iz njegovih prethodnih kampanja visokog profila. Pred Harisovim objektivom, Glen Pauel se pojavljuje manje kao postavljeni glumac, a više kao iskrena deklaracija: ovo je Brioni čovek - sofisticiran, samopouzdan i moderan.

Vizuelna estetika deluje kao da je Zlatno doba Holivuda uzelo moderni zaokret. Fotografije su prikazane u crno-beloj tehnici, što je omaž bezvremenskom ukusu, ali sa kompozicijama koje se obraćaju novoj generaciji.

To je stapanje nostalgije i sadašnjeg trenutka, uhvaćeno kroz objektiv, ali neograničeno vremenom ili trendom. Stilizovano i odvažno, a opet jednostavno i osnovno - raspoloženje vas pogađa kao reflektor koji pogađa kristal, rasipajući zrake stilizovanog samopouzdanja u svim pravcima.

Majstorstvo Brioni brenda u krojenju služi kao središnji element koji povezuje sve entitete kampanje. To nije samo kolekcija slika ili odeće; to je atmosfera, specifičan oblak sofisticiranosti kojem svaki element doprinosi.

Kampanja služi kao impresivan vizuelni esej, otkrivajući kako konture tkanine mogu definisati konture našeg pejzaža. Odražava nešto bezvremensko. Kao i Grad Anđela, kampanja je fuzija onoga što je bilo i onoga što tek treba da bude.

Luxury Experience