Bredli Kuper je novi ambasador brenda Louis Vuitton

Novi ambasador kuće započinje svoje partnerstvo novom kampanjom kojom se slavi časovnik Tambour Twenty.

Bredli Kuper, jedan od najuspešnijih holivudskih glumaca, imenovan je za novog ambasadora modne kuće Louis Vuitton, počevši od proslave 20. godišnjice sata Tambour.

Glumac i reditelj nominovan za Oskara glumi, režira i producira predstojeći film Maestro o legendarnom dirigentu Leonardu Bernštajnu koji se snima za Netflix. Louis Vuitton Tambour je model sata koji je savršen spoj sa filmskim stvaraocem. Predstavljen 2002. godine, sat je poremetio sve konvencije dizajna, dok je istovremeno otvarao nove horizonte za legendarni brend.

U La Fabrique du Temps Louis Vuitton, u Švajcarskoj, smela kreativnost spojila se sa izvrsnošću horološkog savoir-faire. Prepoznatljive linije i inovativni oblik Tambour sata sa okruglim kućištem izvedeni su od jednog komada metala. Tokom godina, Tambour je evoluirao, zarađujući priznanja za dizajn i tehnologiju, prilagođavajući se željama korisnika i integrišući i klasične i složene mehanizme“, kaže brend.

2022.godine, Tambour Twenty odaje počast originalnom Tambour satu ponavljanjem njegovih legendarnih kodova, uključujući prošireno kućište od 41,5 mm, sa žutim kazaljkama hronografa i ugraviranim natpisom „Louis Vuitton“ pored kućišta - dok takođe donosi nešto sasvim novo. Te originalne note su kombinovane sa vrhunskim karakteristikama, uključujući LV277 visokofrekventni automatski hronografski mehanizam, specijalno graviranu poleđinu, futrolu koja označava ograničenu ediciju od 200 komada i kutiju po meri od Monogram platna.

Brend je takođe proslavio dvadeset godina sata video snimkom koji je režirao Demijen Šazel. „Paralelna odiseja čoveka i dečaka, koja vodi od bujne šume do urbane džungle, od beskrajnih mogućnosti mašte do ostvarenog sna, smeštenih usred ulica i horizonta Njujorka, u senci legendarne Krajsler zgrade“, stoji u saopštenju brenda Louis Vuitton povodom nove reklamne kampanje.

Video sa Bredlijem Kuperom možete pogledati u nastavku:

Luxury Experience