Bred Pit u svojoj najmodernijoj ulozi ikada

Čuveni glumac, producent i proizvođač šampanjca, oprobao se u ulozi modnog dizajnera, zahvaljujući novoj saradnji sa brendom Brioni…

Miljenik Holivuda udružio se sa italijanskom kućom mode kako bi zajedno lansirali ekskluzivnu kolekciju, koja je zasnovana na njegovom prefinjenom, muževnom stilu. Pit je lice Brioni brenda od 2019.godine, a redovno na crvenim tepisima nosi upravo ansamble sa njihovim potpisom. Ipak, ovog puta, brend koji je u vlasništvu konglomerata Kering, po prvi put se udružio sa svojim ambasadorom zarad stvaranja nove kolekcije.

Prigodno nazvana BP Signature, sedmodelna kolekcija kombinuje paletu zagasitih tonova sa igrom teksturama, dok odiše nenaglašenim, ležernim stilom, po kom je Oskarovac poznat. Linija se sastoji od komada u kojima lako možete zamisliti Pita, uključujući odelo boje uglja sa dva dugmeta, kašmirski sako, dugački, lagani polo džemper od kašmira i kaput.

U ponudi je i večernji izgled koji je posebno inspirisan odevnom kombinacijom koju je slavni glumac poneo na 92.dodelu Oskara prošle godine, gde je odneo pobedu u kategoriji Najbolji sporedni glumac u Tarantinovom ostvarenju Once Upon A Time in Hollywood, koji uključuje plišani večernji sako i odgovarajuće vunene pantalone, uz elegantnu pamučnu košulju.

“Pored činjenice da je jedna od najuticajnijih zvezda Holivda i ispred i iza kamere, Pit je ikona stila, otelotvorenje ležerne elegancije modernog muškarca sa opčinjavajućom nonšalantnošću i gracioznim samopouzdanjem. Njegov lični stil, u kombinaciji sa Brioni izradom doveo je do umetničke ideje stvaranja BP Signature”, kažu iz slavnog brenda.

Povrh svega toga, svaki komad iz kolekcije poneo je na sebi ekskluzivnu etiketu sa potpisom slavnog glumca, dok cene komada idu od 550 do skoro 4.100 €.