Bred Pit je lansirao svoj modni brend

Bred Pit je ove godine promovisao svoj novi film i svojim neobičnim stajlinzima na crvenom tepihu privlačio pažnju javnosti.

Nedavno se pojavio u zelenom odelu i impresionirao prisutne, a mnogi su se pitali šta se dešava u glumčevom životu. Izgleda da izbor zelenog odela nije bio slučajan. Glumac je objavio da je upravo lansirao svoj modni brend God's True Cashmere koji će se baviti prodajom odeće od kašmira. Brend je osnovao u saradnji sa svojom bivšom devojkom Sat Hari, dizajnerkom nakita i holističkom isceliteljkom.  

Priča o brendu God's True Cashmere je vrlo zanimljiva. „Sanjala sam san u kojem je Bred stajao ispred mene i oblačio ga je stilista“, kaže Sat Hari. „Nosio je zeleni kašmir i rekao mi je: „Treba mi više zelenila i mekoće u životu. Ispričala sam mu san nekoliko dana kasnije, a on je odgovorio: „Čudno, jer sam u utorak rekao stilisti da želim više zelenog kašmira i mekoće u svom životu.“ Par je ovo shvatio kao znak univerzuma i odlučili su da započnu zajednički posao.

Brend prodaje proizvode napravljene od 100% kašmira koji je proizveden u Italiji od pređe dobijene sa organskih farmi koza. „Voleli bismo da jednog dana imamo sopstvene farme koza“, kaže Sat Hari.

Kolekcija uključuje trenerke koje izgledaju kao udobne pidžame i košulje na kopčanje. Sat je takođe ispunila kolekciju dekorativnim detaljima fokusiranim na wellness. Na primer, sve košulje imaju 11 dugmadi - sedam na prednjoj strani i četiri na džepovima i manžetnama. I sva dugmad je napravljena od dragog kamenja, ručno sečenog u Indiji. „Imamo sedam čakri u našem telu“, kaže Hari. „Pa zašto ne staviti sedam na prednju stranu svoje košulje kako bi vam se sve čakre aktivirale?“ Kao rezultat, svaka košulja je ukrašena ametistima, ružičastim kvarcom, smaragdima, tigrovim okom - svi su u različitim nijansama i predstavljaju različite kvalitete, uključujući bogatstvo, ljubav i mudrost.

"Ona je zaista naporno radila na tome, a ja nisam“, šali se Pit. "Ona je obavila sav težak posao."

Međutim, po ceni većoj od 2.000 dolara po košulji, sasvim je logično da bude dekorisana dragim kamenjem. Kako kažu, brend je već formirao krug fanova ali nam se iz nekog razloga čini da je ovde poenta magični šarm Breda Pita, a ne magična moć kamenja.

Od 1. septembra, Gos's True Cashmere dostupan je na londonskoj adresi Selfridges.

Luxury Experience