Barbour predstavlja savršenu jesen/zima kolekciju

Barbour je uskomešao talase modne industrije lansirajući novu kampanju svoje premijum ponude, Gold Standard…

Ikonični brend angažovao je Sema Klaflina kao lice jesen/zima 2020 kolekcije. Čuveni glumac, koji je briljirao u seriji Peaky Blinders, predstavio nam je Gold Standard komade tokom slikovite avanture u Škotskoj, domovini slavnog brenda. Klaflin je posetio Glenkoe, gde je uživao u neverovatnoj prirodi, a na sebi je poneo jakne i kapute koji sadrže sve – od voskiranog pamuka, do štepanih materijala.

“Jako sam uzbuđen zbog saradnje sa Barbour brendom. U pitanju je modna kuća kojoj se divim duže vreme, a kolekcija Gold Standard je jednostavno neverovatna. Imao sam sreću da budem zaštićen toplinom njihovih modela tokom našeg snimanja u Škotskoj”, izjavio je glumac.

U međuvremenu, direktor globalnog marketinga brenda, Pol Vilkinson, takođe je podelio svoje mišljenje o ovom partnerstvu: “Očarani smo što smo dobili priliku da sarađujemo sa Semom. On je odrastao u Britaniji, a Barbour jakne oduvek su bile deo njegovog načina života. Naš novi pod-brend, Gold Standard, najuzvišeniji je od svih naših kolekcija, pa nudi asortiman promišljeno dizajniranih jakni, slaveći ikonične komade iz naših arhiva. Sem je savršeni izbor za lice ove premijum luksuzne kolekcije”.

Kada se radi o Gold Standard jesen/zima asortimanu, Klaflin je sa lakoćom odabrao svoj omiljeni komad: “Moja omiljena jakna iz kolekcije je Supa Beaufort. Ona je bazirana na Beaufort, jednom od ikoničnih stilova iz osamdesetih, koji je dizajnirala Margaret Barbour. Supa Beaufort ima svu istoriju i tradiciju prvog komada, zadržavajući klasične elemente, poput džepova, kragne i dvosmernog rajsferšlusa, ali je savremenija. I zaista je topla”.