Barbour jesen 2023 – inspirisani škotskom baštinom

Više slika

Više slika

Barbour je otišao u škotski pejzaž, odnosno Damfriz i Galovej, rodnu kolevku brenda, kako bi istakao svoju mušku kolekciju za jesen-zimu 2023. godine...

Prateći modele Anatolija Modzelevskog i Grejs Musasea, brend predstavlja rustičnu odeću koja vam omogućava da izgledate uglađeno, stilizovano i moderno čak i tokom hladnijih meseci.  Odeća se savršeno uklapa u pozadinu crvenkastih i jantarnih nijansi, pri čemu se sama zemlja čini kao da odobrava paletu jesenjih boja kolekcije.

Odeveni u komade koji odražavaju promenu sezone, Anatol i Grejs postaju deo nove priče Barbour brenda. Garderoba obuhvata odela, pažljivo izrađene polo majice, klasične pantalone i zaštitne Barbour jakne.

Svaki komad je omaž i osveženje bogatu istoriju slavnog brenda, podsećanje na škotske močvare i dugu tradiciju zanatstva. Najnovija pažljivo odabrana ponuda Barbour slična je vizuelnom putovanju kroz nasleđe brenda, prožeto tradicijom i modernošću. Nositi ove komade znači prihvatiti suštinu brenda koji poznaje svoje korene, ali nije vezan za njih.

Svaki šav i spoj nosi priču o šetnjama po neravnom terenu visoravni i noćima pored bučnog ognjišta, obećavajući istrajnost i izvrsnost.

Luxury Experience