8 stilskih rezolucija koje bi trebalo da usvojite ove godine

Nekoliko jednostavnih unapređenja vašeg garderobera, pobrinuće se da imate savršeno stilizovanu godinu…

Godina koja je iza nas, bila je zaista teška. Tokom nje smo promenili način na koji se družimo, kako kupujemo i kako provodimo svoje vreme. Samim tim, nakon takve godine, postojao je samo jedan način za ulazak u tekuću: ispunjeni optimizmom! Ukoliko ne znate kako da pronađete svoj tračak optimizma, znajte da je vaš garderober savršeno mesto za početak.

Iako možda deluje da nam je prethodnih 12 meseci ograničilo stilske izbore, karantin i policijski časovi promenili su svet mode na bolje. Kao prvo, naveli su ga da uspori, a kao drugo, da održivost postavi na vrh liste svojih prioriteta. Kao treće, a možda i najbolje, kupci su dobili priliku da opušteno pristupe svom stilu, te da investiraju više novca u manje komada. Sa tim na umu, odlučili smo da vam predstavio osam modnih rezolucija koje bi trebalo da prihvatite u godini koja je tek započela.

Od suptilnih prilagođavanja starih klasika, do stilskih izmena koje su trenutno u trendu, komadi koje možete videti u našoj galeriji će vam pomoći da osvežite svoj sartorijalni pravilnik.