5 istaknutih trendova iz kolekcije Dior Men proleće/leto 22

Ko-dizajner je Travis Scott - ovo je kolekcija zbog koje će fanovi poludeti.

Ne možemo da lažemo, pomalo je uznemirujuće videti broj ‘22’ ispred novih kolekcija revija muške odeće - i lako je zaboraviti da, iako je prošla godina označavala pauziranje u svemu, vreme nije stalo. Avaj, dizajner muških kolekcija brenda Dior, Kim Jones, navikao je da svoju posvećenu klijentelu vodi u budućnost i ovom kolekcijom je još jednom pokazao da želi da pođemo zajedno.

To je putovanje koje takođe vodi Travis Scott; reper i zapažena ikona stila muške odeće, koji je bio Jonesov saradnik ove sezone. Svaki izgled u kolekciji svedoči o Scottovom besprekornom stilu, koji je kopiran od strane fanova širom sveta.

Kao i u bilo kojoj drugoj kolekciji koju je dizajnirao Kim Jones (a kamoli njegov rad u Dior Men-u), i na reviji su se istakli razni trenuci, a svi sadrže nagoveštaje Scottove avangardne estetike. Ova sezona bila je kombinacija Jonesovog majstorskog krojenja, koji sadrži njegove inventivne oštre krojeve, i uličnu odeću i siluete ukrašene logotipom koji su poslužili za proširenje njegove verne baze kupaca.

Saradnja nije nova ideja za Jonesa - njegove prethodne kolekcije Dior Men vođene su partnerstvom sa Stussyjem, Danielom Arshamom i erotskim umetnikom Hajimeom Sorayamom. Ali ovo je prvi put da Jones sarađuje sa muzičkom ikonom u Dior Men-u, a kamoli sa hip hop zvezdom. Za ljubitelje i Jones-a i Scotta, ova kolekcija je cool i vrlo poželjna, a trendovi koji iz nje proizlaze desetostruki su.

Izdvajamo pet istaknutih trendova sa Dior Men proleće / leto ’22.

gq.com

« 1 2 3 4 5 »

Luxury Experience