Tiffany predstavlja novu verziju vereničkog prstena

Prošlo je više od deset godina, od kada je Tiffany & Co. predstavio novi stil vereničkog prstena koji nas je oborio sa nogu…

Ovog puta, kompanija nas je ponovo iznenadila lansiranjem svog Tiffany True modela. Ovaj novi model vereničkog prstena akcentuje glavne osobine dijamanta, dozvoljavajući mu da reflektuje više svetlosti i mami svojim sjajem.

Ova postavka dizajnirana je da bude modernija sa četiri karike sa strane koje kreiraju korpicu za dragi kamen, dozvoljavajući mu da sedi niže na prstu. Tu je i suptilni T oblik u postavci, koji je vidljiv sa strane. CEO Tiffany kompanije, Alesandro Bogliolo, rekao je da je T oblik kreiran kao suptilni akcenat.

Kompanija veruje da njihov asortiman True prstenja ima sve što mu je neophodno kako bi postao deo klasike, sa dizajnom koji je minimalistički i istovremeno poseduje neverovatni stil.

“Svaki dijamant reflektuje posvećenost Tiffany brenda odabiru samo onog dragog kamenja neverovatnog kvaliteta, koje je poteklo iz održivih resursa”, izjavio je Melvin Kirtli, glavni gemolog i potpredsednik Global Category Marketinga Tiffany kompanije. “Forma Tiffany True dijamanta pojačava brilijantnost svakog kamena, izlagajući veći deo njegove površine svetlosti. Arhitektonski T dizajn u postavci suptilno brendira prsten, dok istovremeno akcentuje brilijantnost True dijamanta”.

True prstenje dosutpno je u dva stila – od platine sa dijamantom ili od žutog zlata sa žutim dijamantom, a cene kreću od 7.000 dolara. Deo novog asortimana je i kolekcija narukvica.