Tiffany ekskluzivna kolekcija nakita

Renomirani američki dizajner aksesoara Edi Borgo, udružio je snage sa juvelirskom kućom Tiffany & Co. i kreirao prelepu limitiranu ediciju nakita koju čini sedam neverovatnih komada, kako bi zagolicali maštu svih dama neposredno pred Božić.

Inspirisani realističnim skulpturama umetnice Gertrude Vanderbilt Vitni, ova izuzetna zbirka je maštovitosti dizajnera u kombinaciji sa smislom za detalje Frančeske Amfihitrof, koja je direktor dizajna u Tiffany kući. Tako je ova kolekcija zahvaljujući neverovatnoj umetnosti, praktično oživela. Sanjajte, jer će uvek postojati neko da ostvari vaše najluđe snove, kao da poručuje.

Spoj tradicionalnih i inovativnih tehnika stvorio je ovu osvežavajuću kolekciju, uključujući i najimpresivniji komad, neverovatnu zlatnu ogrlicu od 18k zlata, sa kul bisernim priveskom.

Iako je ova ogrlica naš favorit, moramo priznati da i ostatak predivno izgleda, a cene se kreću od 600 pa do 12.500 dolara. Što je priznaćete, mala cena za neverovatan dizajn i ovakav ekskluzivitet.

N.V.T.