Tiffany & Co lansira liniju nakita za muškarce

Luksuzni komadi nakita, za uglađene džentlmene.

Kada se radi o nakitu, muškarci više nisu ograničeni samo šnalama za kravate i manžetnama. Oni imaju priliku da eksperimentišu sa svakakvim tipovima aksesoara, a jedan od brendova koji je odlučio da im pruži to iskustvo jeste Tiffany & Co. Ovaj luksuzni brend je upravo najavio da će lansirati svoju prvu kolekciju nakita, namenjenu samo muškarcima.

Nova linija će biti predstavljena u oktobru, a sadržaće oko 100 različitih dizajna, koji će koštati od 200 do 15.000 dolara. U prošlosti, Tiffany & Co brend je nudio konzervativni asortiman muških komada, poput burmi, časovnika i šnala za novac, koje će i dalje prodavati, ali će nova kolekcija predstaviti savremeni preokret high-end nakita za muškarce.

“Muškarci iz čitavog sveta nose nakit i sve više aksesoara kao deo svoje odevne kombinacije. To smo prvo mogli da vidimo na modnim revijama, a sada toga ima sve više i na modnim pistama”, kaže Rid Krakof, umetnički direktor ovog brenda.

Kako saznajemo, muškarci će imati posebni sprat posvećen samo njima u trista butika ovog brenda, a pored nakita, u ponudi će se naći i kućni nameštaj sa aksesoarima koji su namenjeni pre svega muškarcima, poput krigli za pivo, šejkera za koktele i hvataljki za led.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion