Tiffany & Co i Bijonse predstavljaju kolekciju nakita povodom turneje „Renaissance“

Bijonse se udružuje sa Tiffany & Co. povodom lansiranja kolekcije nakita koja je inspirisana „Renaissance“ turnejom.

Queen Bey je uživala u uspehu svog sedmog studijskog albuma Renaissance još od njegovog objavljivanja 29. jula 2022. U znak proslave svoje prve godišnjice i u čast pevačičine tekuće svetske turneje Renaissance, Tiffany & Co. predstavlja novu kolekciju Return to Tiffany® & Beyonce.

Prema saopštenju za štampu američkog brenda, kolekcija ograničenog izdanja ponovo zamišlja klasični Return to Tiffany® motiv modne kuće tako što „unosi ikonografiju i duh turneje“.

Kolekcija je debitovala 29. jula 2023, što se poklopilo sa prvim od dva nastupa na Renaissance svetskoj turneji na stadionu MetLife u Nju Džersiju.

Kolekcija je sačinjena od ogrlica sa priveskom na kom je ugraviran konj sa omota Renaissance albuma, kojeg su fanovi prozvali Reneigh, dok druge imaju medaljon sa gravurom “Welcome to the Renaissance”.

Prema saopštenju za štampu, 100 odsto profita od prodaje kolekcije koristiće About Love Scholarship programu — partnerstvu između Tiffany & Co., BeyGOOD i Shawn Carter fondacije koja je lansirana 2021. godine.

Kolekcija Return to Tiffany® x Beyonce lansirana je na sajtu brenda Tiffany.com 29. jula 2023. sa cenama u rasponu od 275 do 700 dolara.

Nova kolekcija označava nastavak dugotrajne veze Bijonse i Tifany & Co brenda koja je počela 2021. godine sa kampanjom brenda „About Love“ u kojoj se pojavila američka pevačica. Ipak, ovo je prvi put da pevačica predstavlja sopstvenu kolekciju nakita.

Luxury Experience