Swarovski predstavlja novu kampanju za predstojeću sezonu

 Uz lansiranje nove proleće/leto 2020 kolekcije i kampanje, Swarovski nastavlja sa svojom misijom inspirisanja svih žena kako bi se osetile dovoljno moćno da izraze svoj unikatni stil i ličnost…

Ove sezone, brend proslavlja transformativnu moć energije kroz Swarovski kristal. SS20 kampanja otkriva nam novo poglavlje #SparkDelight teme, koja se fokusira na energiju i pozitivni uticaj koji ona ima na naše živote i veze koje smatramo najdragocenijim, jer svaka iskra energije kulminira predivnim trenutkom.

Kreativni direktor brenda, Natali Kolin, objašnjava viziju iza najnovije sezonske kolekcije: “Za mene, energija uvek počinje iskrom, a 1895.godine, naš osnivač, Danijel Svarovski imao je ideju da započne revoluciju unoseći glamur i kristalnu svetlost u naš svet. Ove sezone, kreiramo omaž transformativne moći kroz kolekciju koaj slavi energiju ljubavi u svim formama. Želimo da pokažemo kako Swarovski čini svet boljim mestom, koje nas očarava i iznenađuje”.

Ove sezone, ponuda nam predstavlja slavni kreativni duh ovog brenda. Siluete sadrže svetlucave infiniti simbole ljubavi za Dan Zaljubljenih, dok cvetni motivi unose dodir magije za sve druge važne momente. Proleće odiše eteričnom energijom i uranja u paletu vodenih tonova i morski inspirisanih dizajna koji se mogu nositi slojevito ili samostalno. Stilovi za leto pojačavaju temperaturu, energiju i glamur, uz vibrantne boje i odvažne tropske forme dekorisane intrigantnim Swarovski kristalima.

Sezonska kampanja nam priča priču o energiji, od inicijalne iskre, vodeći nas na putovanje koje ostavlja trag na našim životima. Noseći Swarovski nakit i aksesoare, moderne, svestrane žene susreću se sa energijom i ljubavlju u svim formama. Putovanje počinje sa svetionikom koji obasjava svetlošću beskrajnu ljubavnu priču za Dan zaljubljenih, a praćeno je detetom koje unosi iskru magije. Sezona se nastavlja sa Swarovski kristalnim guruima koji ulaze u svet ispunjen kristalnom fascinacijom, pre nego što atmosfera postaje vrelija za leto, u tropskom okruženju sa strastvenom energijom i živahnim bojama.