Skarlet Johanson predstavlja praznični nakit David Yurman u novoj kampanji

Skarlet Johanson zadivljuje u najnovijoj kampanji David Yurman, predstavljajujući praznične komade nakita koji odišu elegancijom i stilom.

Poznata po svom zadivljujućem prisustvu na ekranu, Johansonova unosi istu harizmu u ovu luksuznu kolekciju, prikazujući Pavéflex i Starburst linije nakita.

Kampanja, koju je stručno snimio Glen Lučford, ističe dizajne i izuzetnu izradu kreacija David Yurman. Skarlet Johanson, koju je stilizovao Džordž Kortina pozira u šik belom kaputu od veštačkog krzna, a njen stajling je upotpunjen svetlucavom ogrlicom, prstenjem i narukvicama Pavéflex koje su napravljene od dijamanata i 18-karatnog zlata.

Ova linija, proslavljena po svojoj jedinstvenoj fleksibilnosti i sposobnosti da se graciozno oblikuje uz telo, dodaje sofisticirani štih izgledu poznate glumice, čineći svaki komad savršenim za poklone za praznike.

Na još jednoj upečatljivoj fotografiji, privlačnost Skarlet Johanson je pojačana kolekcijom Starburst koja sadrži minđuše koje oduzimaju dah i prsten koji je ukrašen kolumbijskim smaragdima. Ova linija nakita je u prelepom kontrastu sa ležernom kapuljačom u bež tonovima, pokazujući svestranost i svakodnevnu eleganciju komada David  Yurman.

Saradnja Skarlet Johanson sa brendom David Yurman. proteže se dalje od ove praznične kampanje, označavajući kontinuirano partnerstvo koje uključuje njen prethodni rad za LESGC inicijativu i reklame Nature's Artistry.

Luxury Experience