Skarlet Johanson i David Yurman udružuju se povodom velikog cilja

Više slika

Više slika

Brend David Yurman i ambasadorka brenda Skarlet Johanson nastavljaju partnerstvo sa njujorškim klubom Lower Eastside Girls Club (LESGC).

Ovog puta, 100% neto profita od prodaje pistaći zelenih „cable“ narukvica i 20% od prodaje odabranih dizajna Skarlet Johanson biće donirano organizaciji.

Inače, ovo je druga godina zaredom da glumica sarađuje sa slavnim brendom kako bi pomogla napore Lower Eastside Girls Club, a ovogodišnji projekat će trajati od ovog meseca do kraja juna ove godine. Cilj organizacije LESGC je osnaživanje mladih žena u Njujorku kroz inovativne radionice i program mentorstva koji traju godinu dana. 

Na fotografijama reklamne kampanje Skarlet Johanson prikazuje zelenu narukvicu David Yurman i odabrane dizajne. Na ostalim fotografijama pozira pored bazena i na plaži, stvarajući sanjivu atmosferu koja je savršena za letnju sezonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Yurman (@davidyurman)

U zvaničnoj izjavi, Skarlet Johanson je pohvalila klub Lower Eastside Girls jer je ova organizacija aktivno podsticala pozitivne promene u životima mnogih mladih Njujorčanki, što je čini prirodno pogodnom za partnerstvo sa brendom David Yurman.

Saradnja će ponuditi kupcima priliku da podrže veliki cilj dok će u isto vreme postati vlasnici stilskog nakita. Odabrani dizajni Skarlet Johanson uključuju amajliju zodijaka Strelca od 18-karatnog žutog zlata, amajliju zlog oka sa dijamantima, Pavé Initial Pinky prsten od smaragda i srebra i naušnice Carlyle Hoop.

Luxury Experience