Prsten koji dijamantima podaruje novo značenje

I dok svako od nas voli nakit koji svetluca, kada su se po prvi put pojavile vesti da Apple dizajner, Džon Ive, planira da se udruži sa renomiranim industrijskim dizajnerom, Markom Njusonom, kako bi zajedno kreirali dijamantski prsten, svet je postao za nijansu uzbudljivije mesto…

Blistavo remek delo kreirano u celosti od dijamanta, nastalo je u saradnji sa draguljarima Diamond Fountry, kako bi se kreirao prsten za (RED) dobrotvornu aukciju prošle godine. Aukcija je prikupila sredstva za programe HIV/AIDS u Africi i Čikagu, a samo ovaj prsten je zaradio neverovatnih 256.250 dolara od anonimnog kupca.

Pre same aukcije, prognozirano je da će prsten dostići cifru između 150.000 i 250.000 dolara, tako da možemo reći da je sve prošlo kako treba. (RED) COO, Dženifer Lotito, kaže: “Ovo je više od prstena. To je predmet apsolutne lepote i održivosti koja će spasiti živote. Toliko smo zahvalni Džoniju, Marku i livnici dijamanta za kreiranje ovog predivnog dizajna, koji će pomoći zaustavljanju AIDS-a”.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion