Praznici nam stižu sa novom Tiffany & Co. kolekcijom nakita

Pošto su novogodišnji praznici pred nama, vreme je da dodate malo sjaja u prazničnu sezonu i prepustite se zvezdanoj liniji Tiffany & Co.

Bez obzira da li kupujete poklon za nekog drugog ili ste u potrazi za poslasticom za sebe, vodič za poklone za praznike 2021. američkog luksuznog brenda nakita prepun je luksuznih preporuka - od upečatljivih lepotica od ružičastog zlata i svetlucavih dijamanata do prepoznatljivih Tiffany T i HardWear komada koji će se svideti svima.  

Ukoliko želite da praznično raspoloženje poboljšate bojama, Tiffany predlaže legendarni Bird On A Rock Jean Schlumbergera. Šik broš je predstavljen 1956. godine sa Tiffany žutim dijamantom, a sada dolazi u vidu izvrsnog dizajna optočen dijamantima.

Oni koji znaju da previše dijamanata nikada nije dovoljno, mogu uživati u kreacijama Tiffany Victoria, uključujući prstenje, ogrlice i minđuše, koje hvataju oblik i pokrete cveća i vinove loze za očaravajuće dizajne koji blistaju, a izrađeni su od žutog i ružičastog zlata sa akcentima od dijamanata.

Tu je i elegantna Tiffany T kolekcija koja slavi prepoznatljivi T motiv kuće sa fokusom na snazi ​​i osnaživanju. Savršeni za svakodnevno nošenje, tu su T1 prsten i narukvica od zlata ukrašeni dijamantima za blistav kraj godine.

Ukoliko volite smele, ali istovremeno elegantnije komade nakita, tu je Tiffany HardWear koji kombinuje industrijske oblike i otelotvoruje duh Njujorka. Pokažite svoj stav ogrlicom Graduated Link sa upečatljivim dijamantima, Wrap narukvicom ili Link minđušama koje će sigurno izazvati radost.

Na kraju, nećete želeti da propustite kućne dodatke koji lepo spajaju formu, funkciju i luksuzne materijale i svojim dizajnom donose notu luksuza u svaki prostor. Možete odabrati luksuzne vaze, Elsa Peretti svećnjake, čaše, kao i svečane ukrase kako biste svoj dom pripremili za prazničnu sezonu.