Piaget oživljava razigranu eleganciju novom kolekcijom nakita Possession Palace Decor

Kao krajnji simbol raskoši i luksuza brenda Piaget, kolekcija Possession personifikuje nakit koji je u „stalnom pokretu“.

Ovog septembra, Piaget podiže Possession na potpuno nove visine, lansirajući novitete koji prikazuju zagonetnu tehniku Palace Decor.

Kolekcija Possession je više od kolekcije nakita. Jedinstvena i razigrana, vrti se oko pokreta i oblika i poziva nas da slobodno izrazimo svoju ličnost. Jednostavna i sofisticirana, ona poziva na kreativnost i predstavlja znak okupljanja za zajednicu željnu iskustva, istraživanja i zabave, dok joj pruža priliku da ispriča svoju priču sa stilom.

Prvi put lansirana 1961. godine, Decor Palace je oličenje umeća brenda Piaget u izradi zlata. Inspirisan „guilloché“ tehnikom koja se tradicionalno koristi na satovima, ovaj Piaget dekor sa potpisom daje zlatne raskošne svetlosne efekte pedantno teksturirajući dragoceni materijal nepravilnim prugama. Ručno ugraviran, svaki komad Decor Palace je jedinstven, a nova kolekcija sačinjena je od sedam prstena i jednih minđuša od ružičastog zlata.

Jedinstvena ekspertiza brenda Piaget u gemologiji je takođe prikazana ovde sa neverovatnim guštom. Na svakom prstenu i minđuši, dijamant je istaknut zahvaljujući dve zlatne polusfere koje ga okružuju, poznate kao „okruženje polumeseca“.

Piaget dobro zna kako da pomeša boje, volumen i teksture u nepogrešivo umetničkom pristupu. Sa jednim ili dva popločana prstena, dijamantima u obliku polumeseca, veće ili manje veličine, belog ili ružičastog zlata, kreativnost Piaget brenda savršeno je izražena kroz novo prstenje.

Pošto Piaget živi za to da radi stvari bolje od svih drugih, upotrebili su svo majstorstvo kuće da bi se kolekciji dodao poseban komad: Possession Rainbow prsten, koji prikazuje spektakularan niz zelenih tsavorita i obojenih safira koji su organizovani u spektakularnu paletu duginih boja, dok je svaki kamen pažljivo odabran kako bi bio u skladu sa sledećim u nizu.

Kolekcija je poziv na igru, uz mogućnosti kombinovanja svih komada iz kolekcije. Nošeni samostalno ili složeni zajedno, komadi iz kolekcije Possession i njena najnovija iteracija Palace Decora pokazuju savršen osećaj elegancije u kombinaciji sa istorijskim znanjem.

Luxury Experience