Ovo je najskuplji komad nakita koji Kim Kardašijan poseduje

Kim Kardašijan, kultna rijaliti zvezda i influenserka koja je posle svog TV uspeha postala preduzetnica, poznata je po svom besprekornom stilu, kao i po tome što voli luksuz.

Njena impresivna i skupa kolekcija nakita samo je jedan aspekt njenog ekstravagantnog načina života. U stvari, njena ljubav prema skupom nakitu dovela je do toga da je grupa razbojnika 2016. godine provalila u njenu hotelsku sobu u Parizu i otišla ​​sa nakitom vrednim više od deset miliona evra.

Naravno, ovo nije uticalo na Kim da prestane da kupuje skupoceni nakit. Nastavila je da širi svoju impresivnu kolekciju, a jedan komad koji se izdvaja je prsten koji vredi četiri miliona evra. U stvari, ona nije sama sebi kupila ovaj dragoceni komad nakita!

Naravno, govorimo o njenom vereničkom prstenu sa 15-karatnim besprekornim dijamantom koji joj je poklonio Kanje Vest, a dizajnirala ga je Lorejn Švarc. Upravo ovaj prsten, koji izaziva strahopoštovanje na prvi pogled, imao je cenu od 1,2 miliona evra. Kanje Vest je ipak mislio da je to malo i nagodradio prsten dijamantom od 20 karata, čime je cena prstena porasla na 4,2 miliona evra.

Ovaj dragoceni dragulj simbolizuje Kanjeovu večnu ljubav i svedoči o ekstravagantnom ukusu Kim Kardašijan. Prsten je čak zauzeo mesto u panteonu najpoznatijih prstenja svih vremena, koji uključuje razne komade svetski poznatih idola poput Elizabet Tejlor do Bijonse.

Naravno, koliko god bio skup verenički prsten, nije uspeo da ih zadrži zajedno, a njih dvoje su se na kraju razveli.

Luxury Experience