NOVI BUTIK SHAWISH BRENDA

Ekskluzivni švajcarski juvelirski brend iz Ženeve, Shawish, otvorio je vrata svog novog londonskog butika…

Njihov najnoviji butik nalazi se u Fulham Road ulici u Čelsiju i savršeno predstavlja umetnost ovog brenda van granica Švajcarske. “London je veoma moderno mesto, puno zaljubljenika u modu i visoko kvalitetni nakit, kao i vizionara koji čine industriju luksuza. To je internacionalna prestonica glamura i ono što nas je inspirisalo da otvorimo butik ovde”, rekao je Mohamed Shawesh, su-osnivač brenda.

Od eksterijera do enterijera, ovaj butik predstavlja pravo umetničko delo. Njegova šik fasada napravljena je od svetlucavog crnog mermera, koji je prekriven zlatnim pahuljicama. Jedan od najimpresivnijih elemenata ovog butika je luster koji je veoma impresivan i pruža se skroz do poda. Napravljen je od velikog broja kristalnih tuba koje svetlucaju uz pomoć svetlosti sijalica, te tako kreiraju impresiju polarne svetlosti.

Shawish je brend koji je poznat u svetu po prstenu koji je napravljen u potpunosti od dijamanata, odnsono od jednog komada dijamanta koji teži 150 karata. Ovaj veličanstveni prsten svoj debi je imao 2011.godine i jednim potezom je očarao čitav svet.