Nova saradnja: Louis Vuitton x UNICEF

Želite da izgledate sjajno, a da pritom činite dobro delo? Priliku za to vam pruža nova saradnja luksuzne modne kuće Louis Vuitton i Unicefa…

Za svoju najnoviju saradnju, slavna modna kuća dala je Virdžilu Ablou priliku da kreira kolekciju simpatičnih narukvica sa metalnim detaljima. Unicef x Louis Vuitton Silver Lockit narukvice nastale kao plod ove saradnje, dolaze u formi tračica prilagodive dužine u različitim bojama, za koje je zakačen srebrni lanac, sa graviranim LV katancem.

Zvuči simpatično, zar ne? Moramo priznati da izgleda još bolje. Od začetka svog partnerstva, Louis Vuitton i Unicef su zajedno sakupili oko 10 miliona dolara. Uz novu LV Silver Lockit seriju, Louis Vuitton brend ima za cilj da donira makar 110 dolara od svakog prodatog komada.

Sav novac će otići Unicefu, koji će ga koristiti za svoja humanitarna dela: obezbeđivanje pitke vode, sanitacije, ishrane, edukacije, zdravstvene zaštite i zaštite dece u podnebljima kao što su Mozambik, Malavi i Zimbabve.

Cena svake narukvice iz ove kolekcije je oko 425 dolara, a biće dostupne za kupovinu u crnoj, narandžastoj, zelenoj i plavoj boji.