Nova saradnja brenda Chopard i Džulije Roberts

Više slika

Više slika

Chopard i globalna ambasadorka Džulija Roberts udružuju snage da kako bi oživeli smaragd Insofu od 6.225 karata sa blistavom parurom koja sadrži smaragde, tirkiz i očaravajuće rubellite…

Kada lepa žena poput Džulije Roberts pozajmi svoj talenat projektu, rezultat može biti samo blokbaster…

Ovog puta, holivudska zvezda udružila je snage sa umetničkom direktorkom Chopard brenda, Karolinom Šojfele, kako bi zajedno kreirale besprekornu paruru. Ova značajna kolekcija usredsređena je na hipnotišuću lepotu smaragda Insofu od 6.225 karata koji je Chopard stekao 2010. godine u svom neobrađenom obliku i sačuvao ga za nešto ili bolje rečeno za nekoga posebnog. Roberts, koja je globalna ambasadorka Chopard brenda, unela je svoju živahnost i kreativnu energiju zajedno sa genijalnošću Karoline Šojfele da bi ostvarile svoje ambiciozne vizije i predstavile duboko poštovanje prema nakitu u zapanjujućem šarenilu kruškolikog smaragda, rubelita i tirkiza.

"Saradnja sa Džulijom na ovoj kapsul kolekciji bila je neverovatan put," rekla je Karolina. "Od trenutka kada smo otkrili smaragd Insofu, znali smo da je to dragulj koji može inspirisati veličinu. Ova parura je dokaz te inspiracije, fuzija naše zajedničke strasti za lepotom, elegancijom i odgovornim luksuzom."

Parura Chopard x Julia Roberts izrađena je od Fairmined sertifikovanog ružičastog zlata i bira klasičnu suprotnost živopisnih dragulja da bi stvorila izvanrednu kolekciju ukrasa. Koktel prsten savršeno dopunjuje etno ogrlicu i minđuše sa srcem od smaragda koji formira živopisno obojeni cvet sa laticama u obliku kapi dragog kamena. Proces dizajniranja sa Robertsovom započeo je pre osam meseci, a nakon što je plan bio postavljen, izrada parure je završena za brzih šest nedelja.

"Karolina me je odmah privukla kada mi je ispričala priču o njenom izuzetnom smaragdu Insofu. Bio je to uzbudljiv izazov kada mi je kasnije predložila da radimo na prilagođenom dizajnu, i zajedno smo se puno zabavile prenoseći ovaj set u stvarnost, stvarajući nakit koji je lep, održiv, i kombinuje bezvremensku privlačnost smaragda sa zadivljujućim bojama i kamenom koji cenim, tirkizom," podelila je Džulija Roberts

Kao ljubitelj nakita, teško je proceniti da li je Parura Chopard x Julia Roberts omaž masivnom smaragdu Insofu ili energičnoj Džuliji Roberts. U svakom slučaju, to je pobeda za slavni brend.

Luxury Experience