Nova Dior et Moi kolekcija nakita

Neko jako pametan je jednom rekao: “Nakit ljudima odvlači pažnju od bora”…

Ako pogledate bilo koji komad iz nove Dior et Moi kolekcije nakita, sasvim smo sigurni da nećete primetiti ništa drugo. Ova kolekcijao kreće se istoriji, interpretira je i predstavlja vam je na način koji je osvežavajuć i dražesan.

U novoj kolekciji, svi komadi dele jedan element – svaki od njih sadrži dva kamena, jedan do drugog. To ujedno potiče iz tradicije koja datira iz 17.veka, kada je Napoleon Bonaparte zaprosio svoju buduću suprugu Žozefinu prstenom koji je bio dekorisan safirom i dijamantom, koji su predstavljali njega i nju.

Viktoir de Kastelan, vizionarski dizajner slavnog Dior brenda, blistavi je um koji stoji iza nove kolekcije, a ona je koristila drago kamenje kao što su malahit, lapis lazuli, tirkiz i opal, koji je ujedno njen favorit. Svaki dragi kamen uparen je sa svojim odgovarajućim kompanjonom, poput dijamanta, plavih i pink safira, smaragda, turmalina, bisera, rubelita i kunzite.

Simbolične kreacije ukorenjene u prošlosti redizajnirane su za današnje vreme, a namenjene su osobama bepsrekornog ukusa, u formi narukvica, ogrlica, prstenja i minđuša.