Najpopularniji modni brend ponovo predmet podsmeha

Internet je imao snažne reakcije na skupoceni nakit koji deluje jeftinije od plastične kese...

Najnoviji Bottega Veneta asortiman nakita postao je predmet online podsmevanja. Fanovi i oni koji ne mare preterano za visoku modu, ismevaju italijansku kuću luksuza zbog novih ogrlica, minđuša i narukvica, koje koštaju između 800 i 2.000 dolara, a koje su kreirane u obliku starinskih telefonskih kablova.

Čuveni Instagram nalog, Diet Prada, objavio je poređenje pastelno obojenih telefonskih kablova koji se mogu kupiti po ceni od pet dolara preko eBay platforme i Bottega Veneta ogrlice, koja košta 2.000 dolara, a sličnost je, malo je reći, neverovatna. Na stotine Instagram korisnika odmah je dalo svoj komentar skupocenog nakita, pitajući se da li će iko ikada potrošiti toliko novca na ove kreacije. Mnogi su se zapitali da li je ova kolekcija namenjena pripadnicima Generacije Z, koja se verovatno nije susrela sa tim kablovima u stvarnom životu, dok su drugi bili ogorčeni zbog činjenice da se brojni, zaista ručno izrađeni komadi sa pravom vrednošću prodaju po daleko nižim cenama.

Na kraju, ostavićemo vas da sami donesete svoj sud - Bottega Veneta novitete, dostupne za kupovinu putem njihovog sajta možete videti u galeriji i uvideti da li vrede toliko koliko ih cene.