Mili Bobi Braun kao novi ambasador Pandora brenda

Juvelirski brend Pandora udružio se sa zvezdom serije Stranger Things, Mili Bobi Braun, kako bi kreirali kampanju za svoju novu kolekciju, koja promoviše ekspresivnost, a koja će debitovati kasnije ove godine…

Fotografisana od strane modnog fotografa Kas Bird, kampanja će digitalno biti lansirana u oktboru, a sadržaće ležerne i kul slike, na kojima Mili pozira u svom rodnom gradu Atlanti, noseći svoje lično uređene komade nakita, iz najnovije linije amajlija.

Braunova, koja je dva puta nominovana za Emi nagradu i najmlađi ambasador Unicefa, potpisala je dvogodišnji ugovor sa Pandora brendom kako bi promovisala kolekciju, pri čemu će i digitalni film pratiti kampanjske fotografije.

Komentairšući odabir Mili Bobi Braun za novog ambasadora brenda, kreativni direktor brenda, Stiven Ferčajld je rekao da je ona “savršeni ambasador nove generacije Pandora nakita, koji osnažuje mlade žene da se izraze. Ne samo da je ona ostvareni glumac i osoba koja diže svoj glas kao predstavnik jedne generacije, ona unosi mladalački i individualni pristup nakitu, koji savršeno odgovara našoj viziji i kreativnosti”.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion