Louis Vuitton opčinjava novom Stellar Times kolekcijom

Nakon imenovanja Frančeske Amfiteatrof kao umetničkog direktora svog juvelirskog i časovničarskog odseka, Louis Vuitton nije prestao da nas impresionira prefinjenim kolekcijama…

Sa Stellar Times kolekcijom, Frančeska Amfiteatrof odlučila je da svetu podari novu Louis Vuitton High Jewellery liniju. Louis Vuitton je definitivno granicu mogućeg postavio jako visoko pre nekoliko godina lansirajući Regalia liniju nakita, a umetnička direktorka nas je ponovo ostavila bez teksta novom kolekcijom koja istražuje zvezde, sazvežđa i univerzum na do sada neviđeni način. Stellar Times linija sastoji se od devedeset izuzetnih komada koji oživljavaju sa koloritnom igrom materijala, kao što su dijamanti, opali, safiri, rubini, smaragdi, spineli i turmalini.

Ovi materijali snove pretvaraju u stvarnost, čineći ono nedodirljivo jako taktilnim kroz sedam neverovatnih tema. Slavna modna kuća je dosegla sasvim novu galaksiju, dajući Louis Vuitton ženi priliku da na sebi pones nešto zaista neponovljivo. Kao što i sami znate, Louis Vuitton brend oduvek je inspirisan putovanjima, a ovoga puta, ona nemaju granicu i idu do dubine beskrajnog svemira, kako bi nam ponudila ono što smatraju najboljim.

Sedam tema Stellar Times kolekcije uključuju The Red Planet Astrue Rouge koju predvodi rubin, dok Planete blue koristi smaragde i safire. Svetlucavi zeleno-plavi turmalin odabran je za Apogee, dok kaleidoskop spinela formira liniju Interstellaire. Louis Vuitton odaje počast marsu veličanstvenom ogrlicom koja sadrži rubine iz Mozambika, a crni opali predstavljaju Celese, zajedno sa smaragdima i safirima. Žuti safiri i spesariti emuliraju sunce u Soleils temi.

Frančeska Amfiteatrof je izjaivla: „Ova tema je inspirativna zbog umetničke vrednosti kamena koji oličavaju planete, ali takođe sam fascinirana neizmernošću kosmosa, putovanjem kroz svemir i osećanjem čuđenja zbog sve lepote sveta. Neki od najboljih astronauta sada su žene. I vrlo brzo ćemo moći da putujemo na Mars. Brend odražava ovaj neverovatan napredak i uvek je bio odvažni pionir u putovanjima i avanturama. “