Lila Mos zablistala u novoj kampanji Calvin Klein

Više slika

Više slika

Lila Mos i Calvin Klein su se udružili za kampanju brenda za jesen 2023. godine, koja se fokusira na satove i nakit.

Naglasak na minimalizmu je izražen, pri čemu kolekcija ističe komade poput pozlaćenog sata i ogrlice. Takođe, tu su i složene narukvice i prstenje inspirisano jednostavnom, ali evokativnom formom kišne kapi.

Zapaženi fotograf Danijel Džekson fotografisao je Mos u studijskom okruženju, pri čemu svaki kadar služi kao krupni plan koji zaista dopušta da se stilovi nakita izraze. Lila izražava spokojnu prisutnost, a njeni položaji ističu fluidne oblike kolekcije.

Robi Spenser, stilista ove kampanje, donosi ubedljivu odluku da odeća bude minimalistička - bez rukava, ni manje ni više - kako ne bi odvukla pažnju od osnovnog spektakla: samog nakita.

U saopštenju za medije, Lila Mos je izrazila svoje oduševljenje zbog ponovne saradnje sa Calvin Klein brendom za njihovu kolekciju satova i nakita za jesen-zimu 2023. godine, naglašavajući koliko je uzbuđena što nastavlja rad sa brendom nakon prethodne kolekcije za jesen 2022. godine, posebno jer nova kampanja odražava njen sopstveni stil.

Lila Mos nije stranac u svetu mode. Bila je zaštitno lice značajnih brendova kao što su David Yurman i YSL Beauty, čime je učvrstila svoj položaj u modijerarhiji. Što se tiče Calvin Klein brenda, možemo slobodno reći da on i dalje donosi zapažene odluke sa svojim kampanjama.

Luxury Experience